LSK Kvinner skryter uhemmet av Urædd på sin hjemme side.

Urædd

Les utklippet fra LSK sin hjemme side. Ikke ofte en får slikt skryt av motspillere.
"
Første runde i NM er alltid litt nervepirrende. Man møter et lag man i utgangspunktet skal slå, og man vet at det laget man spiller mot ikke har noen ting å tape og bare gir alt. Urædd slo Tollnes hele 10-0 i første NM kamp, så vi visste at de kunne score mål. Lagene man møter er kjent for å være aggressive, men henger ikke helt med på det spillmessige. Her tok vi grundig feil av Urædd. Ikke bare var de aggressive, de var også flinke til å holde på ball, hurtige og tekniske på kantene og til tider svært duellsterke. All honnør til Urædd som virkelig ga det de hadde.

1. omgang er ikke noe å skrive hjem om. Det går til tider alt for sakte. Et annet kjent fenomen når man møter antatt dårligere lag, er at man faller ned på deres nivå. Og sant skal sies, det gjorde vi. Vi klarte ikke å holde fart i ballen, forflytte oss raskere eller ha nok bevegelser. Vi kom til noen sjanser, men ikke de helt store. Urædd på sin side hadde ikke så mange sjanser, men kom til et par skudd.

I pausen ble vi enige om at dette er ikke hvordan vi vil spille fotball. Vi må justere opp ett par hakk og få fart i kula. Som sagt så gjort. 2. omgang er noe helt annet. Vi har full kontroll hele omgangen og går opp i ledelsen ved Ida Elise Enget, som forserer på høyre siden etter en fin ball fra Anne. Kommer skrått på mål og breisider ballen i motsatt hjørne. Vi hadde ventet en stund på dette målet, så det var utrolig deilig.

Vi hadde flere muligheter som burde blitt omsatt til mål. Vi kommer rundt på kantene og får lagt inn 45 grader, men ballen går enten utenfor eller over. Vi fortsetter å holde ballen i laget og vrir over på høyre hvor Linn-Cecilie får ballen. Hun går innover i banen og senterer en liten stikker til Lene som kommer på et løp bakfra i banen. Lene går forbi keeper og setter ballen i mål. Veldig bra spill.

3-0 målet kommer ved at vi har ballen på venstre siden, blir spilt inn i banen, så ut igjen hvor Karoline tar med seg ballen ned mot dødlinja. Stikker ballen til Linn-Cecilie som kommer foran mål og toucher ballen forbi keeper. Nok en gang et veldig bra angrep.

Vi blir også snytt for en straffe i 2. omgang. Marit drar seg forbi flere spillere, kommer seg inn i 16. meteren og blir klart felt. Men dommeren mener hun faller etter ballen er forbi. Det skal mye til å dette før, men det er nå så. Skal ikke legge ut om dommeren i denne saken, bortsett fra at vi har hatt bedre.

Urædd ble nok litt slitne i andre omgang og flere av spillerne måtte gå av med krampe. Det er viktig for oss at vi klarer å holde fart på ballen, og det klarte vi i andre omgang. Vi vinner fortjent 3-0, men ble veldig imponert over Urædd. Det viser seg at de kun tapte en kamp i fjor og det var opprykkskampen mot Sola. Dette laget kommer til å gjøre det bra også i årest sesong.

Vi er videre til 3. runde og det er utrolig deilig å være i gang med NM. Vi gleder oss til neste kamp.

NM Kvinner

Kjølnes stadio"

Vist 676 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder