Urædd vinnere av 2 div før september, talenter se her.

Bildeserie med 16 bilder — bla ved å trykke på pilene

Urædd damer. 14 kamper. 14 seiere. 78-8 i mål og klare for kvalik i August. 1 tap i serien på 3 år. ingen uavgjort på 4 år. Nå gjenstår nåløyet igjen, kvalik til 1 div.

Hvem hadde trodd at 2 div damer skulle være avgjort i august. Men slik er det, ingen kan ta igjen jentene nå.
4 kamper igjen og de leder med 15 poeng på nr to som er Konnerud.
Urædd har mistet mange gode spillere i år, men har funnet erstattere. Unge jenter som vil trene mye og vinne noe.
Det er ikke skåret flere mål en på de siste kampene, Eirik får maks ut av jentene.
I dag ble det 5 – 0 over Ørn Horten på en under middels dag og vannvittig regnvær. Selv med flomlys var det mørkt.
Nå kan jentene konsentrere seg om kvalik og J19 kvartfinale.
Eirik kan nå teste ut formasjoner uten at det går utover tabell toppen, Urædd er og blir nr 1 uansett hvordan resten av kampene går.

Det er tredje forsøket på tre år med kvalik til 1 div. Nå skal vi møte det beste laget på Vestlandet og Østlandet. Så det er ingen lett oppgave når der tre beste av de beste i 2 div møtes. Nå er det tilsvarende kvalik for Øst, midt og Nord da det går to lag opp.

Veldig bra jenter, veldig bra. Dere er nå ikke bare et lite Grenlandslag med et stort lag for hele Telemark. Et lag som jenter kan strekke seg etter og spille på.

Vist 443 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Nå gjelder det å holde bakkekontakten her og ikke tro at man er enda bedre enn det man faktisk er……Alle lag krysser fingre for Urædd i “kvaliken” så man kan “bli kvitt” laget. Larvik rykket opp på tredje forsøket i 1999 og det bør helst lykkes på tredje forsøk hvis ikke kan det nok bli tungt å holde entusiasmen oppe. “Kvalik” er ikke lett. Fossum greide det ikke i 2007. EIK Tønsberg var kun bortemålsregelen fra å greie det mot (1. div laget!) Gjøvik i 2008. Urædd har feilet to år på rad. Ta intet for gitt!

Annonse

Nye bilder