2.div Fossum - Urædd 1-2 (0-1)

Topp oppgjøret mot Fossum i kveld ble en spennende kamp, hvor vi tilslutt vant 2-1. Stor honnør til alle Urædd jentene for kjempe innsats.

Vist 279 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Fantastisk innsats av jentene, kampen går i et forykende tempo, nå begynner endel av jentene som har vært skadet å komme tilbake og da har vi ennå mer å spille på. Bra jenter, dette var en utrolig lagseier.

Men det er blitt jevnere nå…..

Ja, det har det blitt og det er bra så kvaliteten blir bedre. Fossum har løftet seg i år sammen med Eik. Men slik var det ifjor også i første kampen mot Fossum, selv om vi ikke scorer så skaper vi utrolig mange sjanser gjennom godt spill i forhold til Fossum som kun har et par sjanser i 2 omg og det er stort sett etter dødballer.

Så er det åpne spørsmålet om dere er blitt dårligere eller de andre du nevner så mye bedre. Tror dessverre det ligger mest i at dere er blitt dårligere. Etter den siste seriekampem som jeg så dere i fjor var jeg 99% sikker på at dere ikke ville komme igjennom kvaliken. Slik gikk det jo til overmål. Dere ser ikke bedre ut i år. Noe er galt med nivået i og med at hverken Fossum, EIK eller dere på fem strake forsøk har greid å komme opp.

Etter kampen mot Eik ifjor svarte jeg deg på hva jeg mente om nivået, om vi har blitt dårligere får dere synse som dere vil om så får vi jobbe med det vi har troen på.

Du skriver DERE til meg. Vær klar over at jeg ikke ER EIK Tønsberg lenger. Kun en slags “supporter” samtidig som jeg tilstreber å ha et minst like granskende blikk på hva den klubben gjør som alle andre. Det er tre klubber som helt siden 1980 tallet har hengt med i denne regionen. Fossum, EIK Tønsberg og Donn. Donn fikk jo etterhvert til en del, men bygget på et økonomisk luftslott. De to andre klubbene er det all mulig grunn til å stille kritiske spørsmål ved at ikke har kommet noen vei, men er blitt stående på stedet hvile. Ikke bra! Nå skal det vel sies at EIK Tønsberg hadde en god porsjon uflaks da de måtte “kvale” mot et 1. div lag i 2008. Kun bortemålsregelen hindret opprykk. Med så små marginer kan man jo fantasere om hva som hadde skjedd med kvalik mot et 2. div lag….. Lykke til!

Jeg er klar over at du ikke er Eik Tønsberg og jeg synes du har mange gode ting du skriver om på din Origo side, men hvorfor har du valgt at ingen kan kommentere det du skriver hvis noen har lyst til det? ikke negativt ment :-)

Takk for innspill! Jeg sperrer for kommentarer på ALT jeg legger ut på origo. Jeg ønsker å blogge / synse og ikke å invitere til diskusjon. Det er faktisk også SVÆRT sjelden jeg kommenterer andres bidrag. Dette er et av få unntak.

Annonse

Nye bilder