Ønsker dere sponse damefotballen i Urædd ring 90573470 vi trenger din hjelp.
Våre Gullsponsorer er: Sparebank1, Tools Coward, G-sport, Maxbo

Sølv sponsor: B Borgestad

Nye bilder

Urædd er i rute.

4 seiere av 4.

Tøffere pulje dette året, men jentene leverer gang på gang.

NM J19 Urædd - Lyn 2 - 5

Urædd var like gode eller faktisk litt bedre første 25 minuttene. Etter dette tok Lyn over spillet.

NM damer Urædd - Røa 0 - 7

Bildeserie med 7 bilder bla ved å trykke på pilene

Et helt ok resultat mot Norges beste lag, de var litt bedre hele tiden og da blir det mål.

2.div Fossum - Urædd 1-2 (0-1)

Topp oppgjøret mot Fossum i kveld ble en spennende kamp, hvor vi tilslutt vant 2-1. Stor honnør til alle Urædd jentene for kjempe innsats.

2.divisjon 27.mai: Urædd - Lyngdal 5-0(2-0)

En grei seier til jentene idag i varmen. Hadde full kontroll hele kampen, og alle jentene fikk spilletid.

Ny dato på 2. runde NM J 19 Telenor Cup

Kampen blir spilt lørdag 9/6 kl 15.00 istedet for søndag 10/6.

2.div Amazon 2 - Urædd 2-3(0-3)

Seier i Grimstad idag, etter en veldig god 1 omg. hvor det meste stemte og en 2.omg hvor vi slipper inn 2 lette mål og inviterer Amazon inn i kampen igjen. Men alt i alt en fortjent seier.

2.divisjon : Runar - Urædd 1-2(0-1)

Fullt fortjent seier over Runar i kveld på Haukerød kunstgress. Jentene hadde en god kamp idag, og vi håper det fortsetter borte mot Amazon til søndag 20/5.

2.runde NM J 19 Telenor Cup

Da har oppsettet for NM J 19 Telenor Cup også kommet. Urædd jentene får Lyn på besøk søndag 10/6 kl 15.00. Møt opp å støtt Urædd jentene.

2. runde NM kvinner er satt opp

Urædd får besøk av Røa fotball Elite hjemme på Kjølnes tirsdag 5 juni kl 18.00. Møt opp å hei på jentene.

Urædd - Gimletroll 2-2 (2-1)

Etter 2 seire tidligere i uka, var ikke denne kampen mye å skryte av. Ingen ting stemte for jentene idag, og vi var heldige som fikk 2-2 som sluttresultat. Viktig å glemme denne kampen for jentene, og heller tenke på neste kamp som er fredag 18/5 borte mot Runar.

1.runde NM J 19 Telenor Cup : Modum - Urædd 1-12

Flott start på NM for jenter 19 idag på Modum. Jentene viste mye bra spill, og ser frem til neste runde som skal spilles 9/6.

1.runde NM kvinner Lyngdal - Urædd 0-7(0-5)

Det ble en grei seier i Lyngdal idag. Da er det bare å vente å se hvem motstanderen i 2. runde som skal spilles 5.juni blir.

Tett program for jentene denne uka, kamp 8/5, 10/5 og 12/5 !!

Tirsdag går turen til Lyngdal, hvor 1.runde NM kvinner spilles kl 18.00. Torsdag drar J 19 til Modum for å spille 1.runde NM Telenor Cup kl 19.30. Lørdag kommer Gimletroll på besøk til Urædd KG. Kampen spilles kl 15.00.

PD skriver: Noradonna styrte showet.

AVSLUTNING PÅ KLUBBHUSET TIRSDAG 13/12-11

Bildeserie med 3 bilder bla ved å trykke på pilene

2011 sesongen startet med treningskamper mot meget gode lag som Linderud Grei, Vålerenga, Sparta 08, Amazon og Røa 2.

Treningskamp Urædd - Herøya G 15/16, tirsdag 13/12

Denne kampen markerte en “avslutning” på 2011 sesongen, samt at alle de nye spillerne fikk prøvd seg. I tillegg hadde vi Lykke Ø.Bergsli fra Fossum på prøvespill. Lykke greide seg meget bra mot sterke og hurtige gutter fra Herøya. Det var spennende å møte et godt guttelag.

Herøya åpnet kampen best og tok ledelsen. Etterhvert overtok vi mer av spillet og gikk til pause med 2-1 ledelse etter to mål av Camilla B.

Overlegen seier til Urædd i TM five A'side 2011 senior.

Urædd stilte med 2 damelag under helgens TM. Målet var å kopiere fjorårets seier, og ikke minst revansjere sist helgs tap mot Fossum i TM J-19. Urædd A(som egentlig var Urædd B pga.jobb for noen av spillerne startet puljespillet på fredag kveld). Her ble det seier 4-1 over Fossum B og 3-2 over Pors. Mot Tollnes A ble det tap 0-1 og siste kampen mot Langesund A ble de tap 1-2. Spesielt siste kampen mot Langesund var vi uheldige med bl.a 3 stangskudd. Med 6 poeng i gruppespillet kom vi ikke til sluttspill da Langesund A og Tollnes A begge fikk 7 poeng.

Tap i 1ste kvalik, Åsane vant 4 - 1 mot Urædd i Bergen

Nå må Urædd håpe på Raufoss seier for og ha en mulighet. Ellers blir det nok et år i 2 Div.

Ikke lett og klatre opp fra 2 til 1 div.

SOLID KAMP I SERIEAVSLUTNINGEN MOT EIK - URÆDD VANT 6-0 I TØNSBERG

Bildeserie med 43 bilder bla ved å trykke på pilene

Etter en jevn start på kampen overtok Urædd mer av spillet og skapte en del farlige sjanser. 1-0 kom etter godt spill med innlegg hvor Camilla B headet over Eik-keeperen. Dette ble også pause resultatet, men vi følte at jentene hadde mer inne.

Amazon 2 - Urædd 0-2

Bildeserie med 24 bilder bla ved å trykke på pilene

Tilbake på vinnersporet etter en fortjent 2-0 seier på Levermyr(flott gressbane) i Grimstad. Stillingen til pause var også 2-0 etter scoringer av Camilla B. og Christine B.

Urædd - Gimletroll 1-1

Så kom årets første poengtap i kampen hvor svært lite stemte for Urædd jentene. Gimletroll ledet 1-0 til pause, og Urædd utlignet ved Henriette I. i 2.omg. Dette var en kamp vi skapte veldig få sjanser, og Gimletroll fikk et fortjent poeng da de stort sett vant alt av dueller. De som spilte for Urædd i dag var: Synne Aasland, Camilla Kristoffersen, Malin Ekeli, Lina Lanner, Cathrine Isaksen, Christine Brønsten, Anne Bugge Paulsen, Hanne Urke Møllerstad, Henriette Isaksen, Camilla Brønsten, Nina Aakre, Thyra Stavrum Tång, Vilde Vrålid. På benken hadde vi også Malin Aasheim og Amalie Johnstone.
Neste lørdag går turen til Grimstad hvor vi skal spille mot Amazon 2.

Damer 2 div Urædd - Skaphedin 9 - 1

Urædd fosser videre i 2 div. Det ble nok en godt kamp mot Skarphedin under meget vanskelige værforhold med kraftig vind og mye regn. Kunstgresset på Urædd taklet alt regnet på en utmerket måte.

Urædd vant målvalget og spilte med vinden i 1.omg, og Skarphedin var knapt over midten og stillingen til pause var hele 7-0 etter mange flotte kombinasjoner og mål.

Damer og fotball "Urædd"

Følges av 25 medlemmer.

Urædd damefotball i sterk fremgang, en stor tropp damer som trener 3 til 4 ganger i uken. Vi trener på Kjølnes idrettspark, et kjempe anlegg i Porsgrunn.
Fotball og skole er livet. Fotball er som skapt for oss jenter og damer.
Ny kunstgress bane og flotte forhold hele året. Og vinner det gjør vi. 2 div damer nr 1, 3 div damer nr 1, Cup finale seier Jr i 2010. Danacup Jenter 17 år nr 1, Telemarksmestere det er vi også.
Vi vil med denne siden vise dere alle, hva vi gjør og når vi spiller og trener. Gå inn på bilde mappen og se hvor gøy vi har det.
Kom gjerne se oss. Har du lyst til og spille fotball, da må du ikke vente ”vi har plass til alle.” Mer om sonen

Origo Damer og fotball "Urædd" er en sone på Origo. Les mer

Norges mestere J19 2010.Urædd vant over.
Tollnes, Fossum, Athene Moss, Sarpsborg08, Øvrevold Hosle, Klepp og Fløya i finalen på TUI stadion Tromsø.

Annonse